Людміла Крушынская:— Прабачце, але мы што, не ведалі, куды ехалі? Не ведалі, што давядзецца скакаць і выспеўваць ноты? Я не згодная з тым, што асноўная праблема — у змене сцэнічнага іміджа. Нават калі б ён праспяваў у Бялградзе “Дзве сястры: Беларусь і Расія” — усё роўна не “дацягнуў” бы, таму што быў папросту не гатовы для такога роду конкурсаў. Бо ўзроўню “Народнага артыста”, з якога ён выйшаў, яму відавочна не хапіла для нармальнай, годнай канкурэнцыі са сваімі супернікамі. Настасся Панкратава:— У любым выпадку, варта гаварыць пра комплекс прычын, а вылучыць адну — наўрад ці магчыма. Людміла Крушынская:— Адна з важнейшых прычын — выбар! Варта дзесяць, сто разоў падумаць пра тое, што мы атрымаем у канчатковым выніку. Надзея Бунцэвіч:— А ў выніку атрымліваецца парадокс: тыя артысты, якія маглі б годна прадставіць нашу краіну на “Еўрабачанні”, не імкнуцца да гэтага — ім гэта не патрэбна.
2020“Рашэнне вылучацца ў прэзідэнты прыняў у панядзелак а 9 раніцы”. Бабарыка падаў дакументы ў ЦВК TUT. BY14. 2020Віктар Бабарыка вылучаецца ў прэзідэнты NAVINY. BY13. 2020Бабарыка не верыць у масавыя фальсіфікацыі ЦВК на выбарах Афіцыйныя звароты Віктара Бабарыкібольш за 58 000 праглядаў | 19. 2020Віктар Бабарыка пра рэферэндум 20. 12. 2022 | 1. 6k просмотров 20 декабря 2022 г.
Яна прыехала туды, і не было тых самых “арганізатараў”, якія намагаліся ўпісаць яе ў фармат. Але дзяўчынка выйшла — і скарыла залу! На наступны год у Беларусі было другое месца, а яшчэ праз год на Жыгалковіча ўвогуле ніхто не ставіў, яму гаварылі: “Ты нікуды не трапіш, не тое што ў фінал”. Ніхто з нашых не мог паверыць у яго перамогу нават пасля таго, як былі абвешчаны вынікі. А ўсё таму, што хлопчык выступіў надзвычай арганічна: яго ніхто не “ламаў”. У яго любімы колер аранжавы — яму і касцюм пашылі гэткага колеру.
І ніхто не сказаў, што, маўляў, летась перамаглі блізняты, а таму давай знойдзем табе пару альбо перафарбуем у бландзіна. Яму цалкам пакінулі тое, чым ён і браў гледачоў. І калі чалавек пачувае сябе на сцэне камфортна, ён выйдзе і будзе пець з задавальненнем. А калі спявак на сцэне адчувае сябе некамфортна, ён тое ж самае “транслюе” і ў залу... Надзея Бунцэвіч:— …І нам з ім побач таксама некамфортна. Вось гэта самае страшнае, што, дарэчы, прысутнічае ў большасці нашых канкурсантаў на “Еўрабачанні”.
Акурат яе нумар, на мой погляд, аб’ектыўна займаў першае месца. І калі б не палітыка падтрымкі суседзяў, Украіна б перамагла. Пераканана, што ўдзельнік “Еўрабачання” павінен вылучацца і быць здольным выявіць, па-першае, уласныя вакальныя даныя, а па-другое — абаяльнасць і сілу духу. Вось летась Дзмітрый Калдун якраз і прадэманстраваў нам гэта. Пасля выступлення ў паўфінале ён сказаў: “У мяне было адчуванне, што я стаю на зэдліку, а мая шыя знаходзіцца ў пятлі, і я разумею, што адзін крок наперад — і я не трапляю”. Ну як можна з такім адчуваннем артысту выходзіць на сцэну?! Цудоўна, што Дзіма гэта пераадолеў, а вось Руслан з гэтым не справіўся. І гэта натуральна, калі яму так рэзка памянялі імідж і пазбавілі яго сваёй звыклай арганічнасці.
А імкнуцца якраз тыя, хто разглядае гэты конкурс як магчымасць “раскруціцца”, звярнуць на сябе ўвагу і г. д. Для спевака ж, які бярэ ўдзел у такім конкурсе, адзінае выйсце — заставацца самім сабой. Таму і абіраць варта, відаць, не “матэрыял” для далейшай працы, а — яркую асобу, індывідуальнасць, што здолее проста заставацца на сцэне сабой і з радасцю падорыць гледачам песню.
09. 2021, 15:42Умовы знаходжання Віктара Дзмітрыевіча ў калоніі пагаршаюцца 23. 2021, 17:09Дзмітрый Лаеўскі расказаў, чаго можна чакаць ад абскарджання прысудаў Калеснікавай і Знака СМІ пра Віктара Бабарыку Радыё Свабода08. 07. 2020«Гэтую хвалю ўжо немагчыма спыніць», — каардынатарка штабу Бабарыкі пра рамантыкаў і новых беларусаў Настоящее Время08. 2020В Беларуси стартовал процесс регистрации кандидатов на пост президента. Допустят ли к выборам Виктора Бабарико (38:10) Gazeta Prawna08. 2020Białoruś: Wiktar Babaryka, czyli kandydat zza krat aresztu Intex-press18.
Караць нельга памілаваць, альбо Як здабыць у Еўропы “Крыштальны мікрафон”Час ад часу складваецца ўражанне, што кожны чалавек, уся краіна ў адзіным парыве абмяркоўвае тыя ці іншыя культурныя падзеі. На мінулым, ды і на гэтым тыдні гэткай “прынадай” для бурных дэбатаў сталася “Еўрабачанне” і ўдзел у ім нашага беларускага канкурсанта Руслана Аляхно. Натуральна, што тэма гэтая абмяркоўвалася і ў сценах рэдакцыі “К”, тым больш, што на старонках нашага выдання журналісты традыцыйна асвятляюць падрыхтоўку да гэтага буйнога еўрапейскага песеннага марафона. А дзякуючы не выпадкова ўключанаму ў час панядзелкавай планёркі дыктафону, мы вырашылі падзяліцца з нашымі чытачамі сваімі думкамі і адносна музычна-відовішчнага складніка ўбачанага намі на паўфінальных і фінальных трансляцыях з Белграда, і звярнуць увагу непасрэдна на нашы беларускія “планы і перспектывы” ўдзелу ў “Еўрабачанні” сёлета і надалей. Надзея Бунцэвіч:— Калі гаварыць менавіта пра музычны бок нашага выступлення на “Еўрабачанні”, асабіста я не прагаласавала б за гэтую песню яшчэ на пачатковым, адборачным этапе.
У партугальцаў жа ўвогуле не было нічога, акрамя элегантнай чорнай сукенкі…Надзея Бунцэвіч:—І добрага вакалу…Таццяна Команава:— Тады чаму ж сам конкурс называецца “Еўрабачанне”, а не “Еўраслуханне”? Настасся Панкратава:— Ды таму, што за конкурсам назіраюць і галасуюць не прафесіяналы, а звычайныя хатнія гаспадыні. Тыя, якія не могуць кампетэнтна ацаніць, наколькі дакладна спявак трапляе ў ноты, наколькі поўна ён валодае сваім голасам. Яны ацэньваюць арганічнасць нумару, эфектнасць і агонь у вачах. Гэта, на мой погляд, і ёсць тая “разыначка”, якой не хапіла Руслану Аляхно, — ён не здолеў “запаліць” гледачоў.
Тыя ж Паліна Смолава, Анжаліка Агурбаш — яны выходзілі на сцэну з такім адчуваннем, што вось зараз, маўляў, мы вам пакажам! Не з пасылам: “Паглядзіце, якая я добрая, прывабная, мілая, і як я рада бачыць вас усіх, шчаслівая дарыць вам сваю песню, і шчаслівая, што вы яе слухаеце! ”, а — “Зараз мы тут вам усім!.. ” Такое адчуванне, што, выходзячы на сцэну, яны кідаюцца “ў бой”. Яўген Рагін:— Успомніце, каму першаму Кіркораў сёлета падзякаваў пасля “Еўрабачання”? Першаму расійскаму тэлеканалу — за тое, як яны арганізавалі “прамоўшн” ягонай падапечнай.
Мы ацэньвалі ўбачанае на “побытавым” узроўні — наколькі нам спадабаўся ці не спадабаўся той ці іншы канкрэтны нумар. Людміла Крушынская:—Але ж мы ацэньваем не якасць гуку, а — песню і яе выкананне. І не можам забывацца на тое, што існуюць пэўныя навыкі, якімі мусіць валодаць выканаўца, спеўныя каноны…Таццяна Команава:—А калі чалавек умее спяваць, навошта яму тады ехаць на “Еўрабачанне”? Я, напрыклад, не ўяўляю, каб Марк Бернэс альбо Клаўдзія Шульжэнка патрабавалі пацвярджэння свайго спеўнага таленту праз “Еўрабачанне”.
Дар’я Амяльковіч:— Хачу нагадаць, што “Еўрабачанне” — гэта, у першую чаргу, тэлевізійны конкурс, і тут працуюць законы тэлебачання, ад чаго і ідзе такі перакос у бок шоу. А ўсе мы ведаем, што на тэлебачанні ты можаш проста прыйсці, прыгожа пасміхнуцца, з цудоўным знешнім выглядам эратычна “прамармытаць” песню і— атрымаць 12 балаў. Зусім іншая справа — калі ты сам непасрэдна прысутнічаеш на канцэрце “Еўрабачання” і бачыш, як насамрэч рухаюцца тэлекамеры, бачыш два велізарныя экраны, калі тут жа, у рэжыме он-лайн, адбываецца галасаванне… Гэта тэлевізійнае шоу, і таму тут працуюць у першую чаргу адпаведныя “фішкі”: выбухі, барабаны, скокі і іншае, ад чаго ўзнікае магічнае адчуванне сябе часцінкай вялікага механізма. Акурат гэта ўсё было сёлета ў выступленні ўкраінскай канкурсанткі Ані Лорак. Да яе нельга было прычапіцца ні ў плане вакальных даных, ні ў плане “карцінкі”: яна і сама цудоўна выглядала, і прапанавала яркую пастаноўку свайго нумара.
Стас П'еха пра ідэю і ўдзельнікаў вакальнага конкурсу "Ты ... вакальнага конкурсу "Ты Супер!", далей кожнае шоў можна будзе ўбачыць па суботах у прамым эфіры НТБ і на сайце Sputnik
А дзе там быў “фармат”? Мы ж пачынаем пралічваць, наколькі наш канкурсант павінен адпавядаць “нормам”, а нормы гэтыя нашы арганізатары самі для сябе ствараюць. І тое, што Аляхно памянялі імідж, — гэта якраз адтуль: мы прыдумалі штосьці і вырашылі, што, напэўна, такі фармат патрэбны еўрапейскаму гледачу. І— прыняліся падладжвацца пад яго. Вось Украіна тая ж ні пад кога не падладжваецца: выйшла Руслана, станцавала свае “Дзікія танцы” — і стала першай.
[[[жывы hd###]]<<<] Шахцёр Салігорск Дынама Брэст ... Салігорск Дынама Брэст глядзець у прамым эфіры 2 лістапада 2022 яшчэ беларусы — трэнеры, і яны таксама супраць расійскай агрэсіі
(Спорт===) Расія Беларусь онлайн трансляцыя 18.12.2022 (Спорт===) Расія Беларусь онлайн трансляцыя 18.12.2022 DVSMC [[ТБ У ПРАМЫМ ЭФІРЫ#]+++] Аман Беларусь -
Віктар Бабарыка - прэтэндэнт на званне кандыдата ў Афіцыйны сайт Віктара Бабарыкі. Відэа-звароты прэтэндэнта на званне кандыдата ў Прэзідэнты Рэспублікі Беларусь. Інфармацыя пра збор
Але не трэба “пераціскаць”. Успомніце фінаў, якія адправілі “Лордзі” і сказалі: “Не важна, якое месца зоймем, няхай нашы проста выступяць”. А ў выніку ўсе, хто глядзеў “Еўрабачанне”, убачылі і сказалі: “Ой, нешта новенькае! ” — і прагаласавалі за іх. Давайце не будзем ні на кога глядзець, а выставім ад краіны проста чалавека, які будзе добра выступаць, будзе спакойна, прафесійна адчуваць сябе на сцэне. Тады, нават незалежна ад таго, якое месца ён заваюе, за яго проста не будзесорамна. Настасся Панкратава:— Дарэчы, тут варта ўспомніць пра дзіцячае “Еўрабачанне”. Тая ж Ксеня Сітнік выйшла на сцэну “Еўрабачання” абсалютна так, як мама ў Мазыры з ёй займалася: у сваёй пластыцы, са сваімі песнямі.
Трансляцыі - Catholic.by Белтэлерадыёкампанія ў эфіры двух тэлеканалаў арганізуе прамыя трансляцыі Чын прысвячэння Расіі і Украіны Беззаганнаму Сэрцу Марыі. Трансляцыя
06. 2020«Абрыдла прыніжэнне, тыцканне, хлусня». Віктар Бабарыка даў вялікае інтэрв’ю Intex-press Meduza18. 2020«Беларусы перасталі цярпець» Інтэрв’ю Віктара Бабарыкі – ён галоўны канкурэнт Аляксандра Лукашэнкі на выбарах. Яго называюць … Rzeczpospolita17. 2020Віктар Бабарыка: Калі беларускі народ прымусяць выйсці на вуліцу, я буду з ім Forbes17. 2020«Мы прынялі меры, якія дазваляюць дайсці да выбараў»: галоўны апанент Лукашэнкі — пра ператрусы, даходы і «кансультацыі ў Расіі» Deutsche Welle15. 2020Віктар Бабарыка аб чаканні арышту, сувязях з Расіяй і сілавым сцэнарыі ў Беларусі Белсат Zoom15. 2020Віктар Бабарыка пра шокавую тэрапію, Пагоню і “вшывых блохаў” ГОЛОС АМЕРИКИ14.
Ад чалавека залежыць, чаго ён жадае ад гэтага конкурсу: толькі перамагчы ці, да ўсяго, наладзіць кантакты з іншымі краінамі. Седзячы на сваёй канапе ў Беларусі, зрабіць гэта не так проста. Надзея Бунцэвіч:— Дадам, што “дарослае”“Еўрабачанне” хаця і не прынесла нам пакуль міжнародных перамог, але вельмі добра падштурхнула, зрушыла з месца айчынную эстраду.
Людзі - Радыё Свабода. Навіны Беларусі Італьянскія эколягі: Чарнобыль нічому не навучыў Беларусь Карэспандэнтцы Russia Today у Парыжы далі поўху ў прамым