Maritimo x Sporting onde assistir, horário e escalação Desfalques: Daniel Bragança, Hidemasa Morita, Jerry St. Juste, Luis Neto, Dario Essugo. Marítimo x Sporting onde assistir ao vivo? O
0 Maritimo tekee ensimmäiset 3 maalia, Maritimo saa eniten kulmapotkuja ja Sporting Lisbon saa eniten kortteja Maritimo yli 1. 5 maalia ensimmäisellä puoliajalla; Maritimo yli 4. 5 ensimmäisen puoliajan kulmapotkua ja punainen kortti tuomittu Maritimo 2+ maalia molemmilla puoliajoilla; Maritimo 3+ kulmapotkua molemmilla puoliajoilla ja Sporting Lisbon 2+ korttia molemmilla puoliajoilla Maritimo 5+ kulmapotkua molemmilla puoliajoilla ja Sporting Lisbon 1+ korttia molemmilla puoliajoilla Maritimo tekee maalin molemmilla puoliajoilla ja Maritimo saa yli 3. 5 kulmapotkua kummallakin puoliajalla Molemmat joukkueet saavat vähintään 4 kulmapotkua molemmilla puoliajoilla Maritimo tekee maalin molemmilla puoliajoilla ja Maritimo saa yli 1.
Marítimo x Sporting AO VIVO [HD]: Veja Onde ASSISTIR em Marítimo x Sporting AO VIVO [HD]: Veja Onde ASSISTIR em DIRECTO. Sporting vai encarar o Marítimo nesta sexta feira (5), às 16h00 (horário de
[[ao vivo!!]##] Marítimo x Sporting ao vivo online 8 janeiro 2023 Marítimo x Sporting ao vivo online 8 janeiro 2023. ª jornada da Fase final / Grupo 109:00SPORTING CP B X CSJ BritoAndebol - Infantis B -
[[[ASSISTIR ONLINE>>]]@@] Marítimo e Sporting ao vivo na tv Maritimo X Sporting CP: Saiba onde assistir à partida ao vivo. A partida terá transmissão pela SPORT TV em Portugal às
Marítimo x Sporting - Liga Portugal Bwin 2022/2023 - RTP África Marítimo x Sporting. Episódio 10 de 29 Duração: 90 min. A RTP África transmite, em direto do Estádio dos Barreiros no Funchal, o encontro entre o
38 Jokainen joukkue saa vähintään 1 korttia jokaisella puoliajalla 2. 75 Sporting Lisbon tekee maalin ensimmäisenä molemmilla puoliajoilla Sporting Lisbon voittaa; Sporting Lisbon eniten kulmapotkuja ja Maritimo eniten kortteja 2. 88 Sporting Lisbon tekee maalin molemmilla puoliajoilla ja Sporting Lisbon saa yli 1. 5 kulmapotkua kummallakin puoliajalla 3. 25 Sporting Lisbon voittaa ottelun ja Sporting Lisbon tekee rangaistuspotkumaalin 3. 5 Vähintään 1 maalia molemmilla puoliajoilla, vähintään 4 kulmapotkua molemmilla puoliajoilla, vähintään 1 korttia molemmilla puoliajoilla Molemmat joukkueet tekevät maalin, vähintään 3 kulmapotkua jokaisella joukkueella ja vähintään 2 korttia jokaisella joukkueella Sporting Lisbon voittaa molemmat puoliajat ja voittaa ottelun 3+ maalilla Sporting Lisbon 1+ maalia molemmilla puoliajoilla; Sporting Lisbon 2+ kulmapotkua molemmilla puoliajoilla ja Maritimo 1+ korttia molemmilla puoliajoilla 5. 0 Sporting Lisbon tekee vähintään 3 maalia ja Sporting Lisbon saa vähintään 7 kulmapotkua Maritimo tekee vähintään 1 maalia ja Maritimo saa vähintään 5 kulmapotkua Sporting Lisbon tekee maalin molemmilla puoliajoilla ja Sporting Lisbon saa yli 2.
Maritimo x Sporting » Placar ao vivo e transmissão + odds Resultados da Liga Portugal Maritimo x Sporting e cotações do dia ⚽ Acompanhe a evolução dos placares dos melhores jogos Odds, noticias e
Marítimo x Sporting - Record Jogos em Direto Liga Portugal bwin (24ªJ): Resumo Marítimo M. 1-1 Sporting CP. Pós-Jogo. O Sporting marca passo na Madeira e pode ver o FC Porto fugir na frente
HOME | Site oficial do Sporting Clube de Portugal Bem vindo ao Site Oficial do Sporting Clube Portugal. Aqui poderá encontrar toda a informação relativa Ver mais noticias CS Marítimo X SPORTING
5 Sporting Lisbon 1+ maalia molemmilla puoliajoilla; Sporting Lisbon 3+ kulmapotkua molemmilla puoliajoilla ja Maritimo 1+ korttia molemmilla puoliajoilla 9. 0 Vähintään 2 maalia molemmilla puoliajoilla, vähintään 4 kulmapotkua molemmilla puoliajoilla, vähintään 1 korttia molemmilla puoliajoilla 10. 0 Vähintään 5 kulmapotkua molemmille joukkueille ja maali rangaistuspotkusta 11. 0 Maritimo ei tee maalia ja yli 13. 5 kulmapotkua 13. 0 Yli 1.
0 Yli 2. 5 maalia ensimmäisellä puoliajalla ja yli 7. 5 ensimmäisen puoliajan kulmapotkua Maritimo tekee 2+ maalia; Maritimo 6+ kulmapotkua ja Sporting Lisbon 4+ korttia 67. 0 Sporting Lisbon tekee vähintään 1 maalia ja Sporting Lisbon saa vähintään 5 kulmapotkua 1. 44 Jokainen joukkue saa vähintään 2 korttia Molemmat joukkueet saavat vähintään 1 kulmapotkua molemmilla puoliajoilla 1. 57 Sporting Lisbon tekee 1+ maalia; Sporting Lisbon 5+ kulmapotkua ja Maritimo 2+ korttia 1. 67 Sporting Lisbon tekee 2+ maalia; Sporting Lisbon 5+ kulmapotkua ja Maritimo 2+ korttia 2.
Apostas Marítimo x Sporting CP na Portugal - Primeira Liga Aposte em Marítimo x Sporting CP na Portugal - Primeira Liga na Betfair™ de apostas em Marítimo x Sporting CP ✓Apostas ao vivo ✓Cash